Arvoc organiseert een heuse pizza-slag. Bestel je pizza's bij Arvoc en kom deze VERSE pizza's corona-proof afhalen op 19/6/2021
Bestel ze voor 10/6/2021 en haal ze op bij sporthal Okido op 19/6/2021 tussen 9:30 en 13:00.
Alvast bedankt voor jullie talrijke bestellingen.

Bestellen doe je via deze link 

Doe het vandaag nog !!!

Beste leden,

de sportieve cel hebben hun huiswerk gemaakt, hieronder vind je de link naar de ploegenindeling voor volgend seizoen.

Ploegenindeling 21-22

Beste leden,

De afbraak van de oude voetbaltribune van Verbroedering Arendonk ten behoeve van de bouw van de nieuwe school St. Jan in de Kerkstraat, staat volgende week op de planning van aannemer.

Tussen maandag 10 en woensdag 12 mei 2021 zullen de afbraakwerken worden uitgevoerd door de onderaannemer. 

Uit veiligheidsoverwegingen zal de toegangsweg naar de OKIDO sporthal op 10, 11 en 12 mei tijdelijk worden afgesloten.

Om toegang te nemen tot de OKIDO sporthal mag het schooldomein van St. Jan gebruikt worden. (langs rechts de doorgang naar de speelplaats van de school nemen om zo langs het poortje vanachter naar de Okidohal te gaan).

De gemeente vraagt wel uitdrukkelijk om fietsen voor de school te stallen in de voorziene fietsstallingen, geen fietsen meenemen op de speelplaats van de school!

Het bestuur.

 

Voor diegenen die de link naar het inschrijfformulier voor volgend seizoen via de nieuwsbrief mochten gemist hebben, hieronder de link om het formulier te openen.

Inschrijfformulier 2021 - 2022

Beste,

de coronapandemie houdt ons allen nog steeds in zijn greep. Gezien de getroffen maatregelen door de verschillende overheden, ziet Volley Vlaanderen zich genoodzaakt om het huidige volleybalseizoen vroegtijdig te stoppen.

Stopzetting van alle jeugdcompetities

De geplande heropstart voor de U13 en U11 jeugdcompetities wordt geannuleerd. De nieuwe federaal geldende maatregelen inzake buitenschoolse activiteiten maken het voor deze leeftijdsgroepen bijna onmogelijk om toch de competitie te kunnen starten meldt Volley Vlaanderen. Ook voor de U15, U17 en U19 is een heropstart dit seizoen uit den boze. Zoals letterlijk vermeld in het Ministerieel Besluit mogen er geen wedstrijden plaatsvinden tussen de verschillende bubbels. Deze maatregelen gingen vanaf maandag 1 februari in.

De seniorcompetities werden op alle nationale en provinciale niveaus eerder al afgelast. Enkel de mannen- en vrouwenliga werken hun competitie dit seizoen verder af.

De zaaltrainingen voor de jongste leeftijdsgroepen kunnen blijven doorgaan, rekening houdend met de opgestelde maatregelen en richtlijnen. Dat wil zeggen, tot en met geboortejaar 2008 mag indoor trainen met 10 deelnemers, de trainers behoren niet tot deze groep van 10.


Met het online aansluitingsformulier maak je als huidig lid van Volleybalclub Arvoc Arendonk je lidmaatschap voor het nieuwe seizoen 2020-2021 bekend. Je kan dit doen via de link naar Twizzit op onze website ( www.arvoc.be , hier vind je ook een stappenplan hoe je Twizzit kan activeren ) of via Twizzit zelf ( Via ‘Meer…’ - ‘Inschrijvingen en aankopen’ ).
Doe dit vóór zaterdag 4 april 2020.


Beste,

via onderstaande link kan je het filmpje bekijken omtrent de ploegenindeling voor volgend seizoen.

Als je hierover nog vragen of bedenkingen hebt, kan je de sportieve cel telefonisch bereiken op vrijdag 15 mei tussen 18 u en 20 u :

 

Beste leden, ouder(s),

het Covid-19 virus speelt ons allemaal lelijk parten ! Vele geplande evenementen en activiteiten worden jammer genoeg geannuleerd vanwege de opgelegde maatregelen. Ook het volleybal ontsnapt hier niet aan.

 

Sponsors
Kalender

© 2021, website powered by Twizzit.com